Menu
title
 

Gedenkstenen prijzen

Prijzen van gedenkstenen

De prijzen van gedenkstenen variëren behoorlijk. De gedenkstenen en  grafmonumenten van Veluwehof Natuursteen zijn betaalbaar gebleven omdat we veel zelf doen, maar ook uitbesteden aan vakkundig personeel in China. Daar wordt de ruwe steen in de eerste fase bewerkt waarna wij in Voorthuizen de verfijningen aan de steen maken. Denk hierbij aan de belettering, extra bewerkingen, gravures etc..

Bij de Veluwehof kunt u in alle rust in onze toonzaal en gedenktuin vele voorbeelden bekijken. Vindt u iets passends, bestelt u de steen van uw wens rechtstreeks bij ons. Er zit dus geen bureau tussen waar een percentage heen gaat. Hierdoor kunnen de prijzen laag en aantrekkelijk blijven, maar wel met 1e keus materiaal.

Prijzen gedenkstenen en grafmonumenten Veluwehof Natuursteen

Om inspiratie te krijgen betreft ideeën voor gedenkstenen, kunt u kijken in ons online fotoboek. Hierin vindt u meer dan 500 voorbeelden van monumenten met prijzen erbij.

grafmonumenten grafstenen voorbeelden

Wilt u alvast rustig zelf aan de slag met het ontwerpen van een gedenksteen? Dat is mogelijk. Op onze site vindt u een ontwerptool waarmee u zelf een monument kan samenstellen met een bijbehorende offerte.

Online grafstenen ontwerpen met onze grafstenen ontwerpprogramma, hiermee kunt u snel en gemakkelijk in 3 eenvoudige stappen het grafmonument samenstellen, door de offerte online aan te vragen bespaart u op kosten.

Bij Veluwehof Natuursteen

Vindt u ambachtelijke kwaliteit tegen een goede prijs. Wij zijn zeer ervaren in het bewerken en verkopen van natuursteen. Onze adviseurs kunnen u deskundig begeleiden in het uitzoeken van een gedenksteen die past bij uw dierbare. In onze steenhouwerij in Voorthuizen werken vakmensen die al uw wensen voor belettering en gravures kunnen uitvoeren. De gedenkstenen worden door ons bewerkt en geplaatst. Op die manier kunnen wij u wat zorg uit handen nemen in een moeilijke tijd.

Bekijkt u de verschillende gedenkstenen op onze website. In de brochure worden een aantal prijzen genoemd. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven, of wilt u vrijblijvend advies, neemt u dan contact met ons op.

brochure_Veluwehof_grafstenen