Menu
title
 

Grafmonumenten prijzen

De prijzen van grafmonumenten

De prijzen van grafmonumenten variëren enorm. Veluwehof Natuursteen garandeert een laag tarief. U koopt uw steen rechtstreeks bij onze steenhouwerij, zonder tussenpersoon. Bovendien laten we de ruwe steen vaak in India of China de eerste bewerking ondergaan, waardoor de prijzen laag blijven.

Ons vakkundig personeel ziet erop toe dat elke steen van de hoogste kwaliteit is. De grafmonumenten worden in onze steenhouwerij in Voorthuizen op ambachtelijke wijze voorzien van gravures en belettering.

Ook is er veel mogelijk met het ontwerpen van een grafmonument. In onze toontaal en gedenktuin zijn meer dan 450 voorbeelden van monumenten te bekijken. Daarbij kunt u zelf gaan combineren om tot het juiste eindresultaat te komen.

Fotoboek-kindergrafstenen

In ons fotoboek staan verschillende modellen met prijzen.

Maak online uw eigen offerte met onze ontwerp tool

Grafsteen online bestellen

Maak online uw eigen offerte met onze ontwerp tool

Speciale aanbieding

Wij hebben een tijdelijke speciale aaanbieding: model “Veluwehof”. Een granieten grafsteen van 1e keus kwaliteit graniet voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een compleet grafmonument voor €1250,- (inclusief bijpassend granietsplit of potgrond) of voor €1650,- met dekplaat. Prijzen zijn inclusief BTW.

prijzen grafstenen aanbieding

Veluwehof Natuursteen

Wij zijn in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een betrouwbaar en degelijk bedrijf, dat bekend staat om de kwaliteit die geleverd wordt in een waardige omgeving. We plaatsten in die periode meer dan 5000 grafmonumenten in opdracht van particulieren. De kwaliteit van onze stenen is bijzonder hoog, daarom geven we 25 jaar garantie op elke grafsteen. Tegelijk houden we de prijzen van onze stenen laag.

Wilt u advies over de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op via het formulier op deze website. U kunt met of zonder afspraak de toonzaal van de Veluwehof en onze rustige achtertuin bezoeken.

Voortuin grafmonumenten Voorthuizen