Menu

 

Grafzerken sitemap fotoverzameling

Dit is een overzichts pagina van onze fotoboek, bekijk ons fotoboek (keuzemenu hierboven) waar de monumenten te selecteren zijn op prijs en/of categorie.

Grafsteen graniet en RVS strook

M235 – Granieten zerk

Dit monument is een letterplaat model op een granieten zerk van 8 cm. Op het graniet is een RVS strook verwerkt. Granieten monument met RVS strook
Grafzerken van gezoet impala graniet

Grafzerk van graniet met lijnenspel – Z15

De grafzerk is gemaakt van gezoet impala graniet, enkel de tekstplaat is gepolijst. Middels het diep zandstralen van diagonale lijnen in de grafzerk is... Grafzerk gemaakt van gezoet impala graniet

Z15 – Zerk met brons

Zerk van tan brown graniet gebrand, de bronzen belettering is verdiept in de steen waardoor het oppervlak egaal vlak is!
Grafzerk met bijbel van gezoet Indian black graniet

Grafzerk met bijbel – Z12

Grote grafzerk met bijbel en brede facetrand gemonteerd op een schuine roef. Rondom de roef is een omranding geplaatst. De gehele grafzerk is gemaakt... Grafzerk met brede facetrand gemonteerd op een schuine roef. Rond de roef een omranding. Het geheel is van gezoet Indian black graniet.
grafzerken model met roef en omranding

Grafzerk van graniet – Z11

Grafzerk met een ronde facetrand op een uitstekende roef van gepolijst orion graniet, rond de roef is een omranding van eveneens gepolijst orion graniet... Grafzerk met ronde facetrand op een uitstekende roef van orion graniet, rond de roef een omranding van orion graniet.
rond lopende grafzerk model

Z10 – Rondlopende zerk

Grafzerk op een uitstekende roef van imperial red graniet, de grafzerk is aan de bovenkant rond geslepen.
grafzerken, grafzerk met uitsparing

Z8 – Zwevende zerk

Liggende grondplaat met een zwevend gemonteerde zerk. In de grondplaat is een splitvak aangemaakt.
Grafzerk met bal van graniet

Grafzerk met bal van graniet – Z4

De grafzerk is gemaakt van labrador licht graniet, de bal is gemaakt van Indian black graniet. Grafzerk van labrador licht graniet, bal van Indian black graniet.
Grafzerk van himalaya graniet met bronzen letters en bronzen vogels

Grafzerk van Himalaya graniet – Z3

De grafzerk is vervaardigd uit Himalaya graniet met vogeltjes van brons, de opschrift bestaat uit bronzen letters. Grafzerk van Himalaya graniet (icm bronzen letters en vogels), op schuin aflopende roef.
Grafzerken van gezoet impala graniet

Grafzerken van graniet – Z1

Grafzerken hebben een robuust en rijk uiterlijk en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Vanwege de gehele grafbedekking heeft onkruid geen ruimte en is het gemakkelijk schoon... Grafzerk van graniet, gemonteerd op schuin aflopende roef.