Menu

 

Kindermonumenten sitemap fotoverzameling

Dit is een overzichts pagina van onze fotoboek, bekijk ons fotoboek (keuzemenu hierboven) waar de monumenten te selecteren zijn op prijs en/of categorie.

Kinder grafmonument

K37- Kindergrafsteen granieten toog met glas

Een kindermonument bestaande uit een toog  gemaakt van Azul Macauba.Hiervoor is een blauwe glasplaat van 12 mm met een geknabbelde rand geplaatst, die bevestigd... Kindergrafsteen toog met blauw glas
Kindergrafsteen-zwerfkei

K29 – Kindergrafsteen zwerfsteen

Ruwe kindergrafsteen op een zerk. De bovenkant van de zerk is ruw gebrand en de zijkanten zijn ruw gehakt. Ruwe kindergrafsteen op een zerk.
kindergrafsteen-beer-maan

K26 – Kindergrafsteen maan met beer

Een kindermoment met een granieten omranding. De letterplaat ook van graniet in de vorm van een maan met gekleurde beer. Binnenruimte gevuld met schelpen. Granieten grafsteen met maan en beer.
Kindergrafsteen-zwerfkei

K27 – Kindergrafsteen zwerfkei

Kindergrafsteen bestaande uit een zwerfsteen met tekst. De omranding is van monoliet, de binnenruimte is  gevuld met bijpassend granietspit met extra ruimte voor bloementuintje. Gemaakt uit een zwerfsteen met tekst.
Kindergrafsteen-ruw

K28 – Ruwe kindergrafsteen

Grafmonument voor kind. Bestaande uit een ruwe steen van verda spluga met een omranding van verda spluga flagstones. Binnenruimte gevuld met aarde. Grafmonument voor kind. Ruwe natuurlijke steen.
Kinder grafsteen vlinders en harten

K15 – Kindergrafsteen vlinder en harten

Omranding van zwart graniet gezandstraalt, letterplaat van gepolijst zwart, binnenruimte met kristalsplit. Glazen vlinder op de letterplaat., RVS vlinders met harten.
kindergrafsteen hartje

K1 – Kindergrafsteen hartje

Kindermonument, de letterplaat is een combinatie van omega brown graniet en indian black graniet. De omranding is van indian black graniet met in de binnenruimte bijpassend granietsplit.
kindergrafmonument beer in maan

K2 – Kindergraf beer in maan

De letterplaat van het kindermonument is compleet van indian black graniet, deze is gedeeltelijk gezoet (matglans), het beertje is gepolijst. De omranding is van indian black graniet met een afdekplaat van impala graniet.
kindergraf boekje

K3 – Kindergraf boekje

Kindermonument, de letterplaat is van indian black graniet, met een boek van impala graniet. De omranding is van indian black graniet met een afdekplaat van impala graniet.
kind grafmonument zwerfkei doorgezaagd

K4 – Kindergraf zwerfkeitje

Dit kindermonument bestaat uit een letterplaat van een doorgezaagde zwerfsteen waarvan de vlakken zijn gezoet (matglans). De omranding bestaat uit bijpassende keien met doorgezaagde randen. De binnenruimte is gevuld met bijpassend granietsplit.
kinder grafmonument ovaal

K5 – Kindermonument ovaal

De letterplaat heeft een ovale vorm, en ligt schuin op een steun binnen de omranding. De omranding is tevens ovaal van vorm, daarop is een vlinder van aluminium bevestigd. Het geheeld is van orion graniet. De binnenruimte is gevuld met bijpassend granietsplit.
kindergrafsteen winnie de pooh

K6 – Kindergraf Winnie de Pooh

Kindermonument bestaande uit een letterplaat en afdekplaat van dakota graniet. De omranding van impala graniet. Het kindermonument is voorzien van een kwartronde bloemstrook, en een aluminium vlinder. De afbeelding op de letterplaat is ingegraveerd.
kindergraf beer

K17 – Beertje

Deze kindergrafsteen bestaat uit een letterplaat van labrador graniet, geplaatst op een voetstuk van indian black graniet.
kindergrafsteen hart uitgehouwen

K18 – Kindergrafsteen hart

Kindergrafsteen bestaande uit een letterplaat met een uitgehouwen en gepolijste hart, omranding en afdekplaat waar een golvende strook is verwerkt gevuld met granietsplit.
kindermonument handen

K21 – Kindermonument handen

Kindergrafmonument bestaande uit een letterplaat model ‘kind in handen’. Het monument is geheel van orion graniet.
kindergrafmonument beertje

K22 – Kindergraf beer

Kindergrafmonument bestaande uit een letterplaat model ‘beer’. De omranding bestaat uit langde flagstones, waar de binnenkant ruw is gehakt. Het monument is geheel van imperial red graniet.