Natuursteen grafaccessoires

Natuursteen

Er zijn vele soorten accessoires van natuursteen te verkrijgen passend bij het monument. Denk hierbij aan accessoires in de vorm van boeken, harten en bijbels.

Meer informatie

Natuursteen grafvazen

Natuursteen vazen

Een grafmonument kan worden aangevuld met een mooie sierlijke plantenvaas of bloembak. Er zijn vele natuurstenen vazen en bloembakken leverbaar.

Meer informatie

Grafaccessoires brons en aluminium

Brons en aluminium

Om een grafmonument te personaliseren kan men bronzen of aluminium accessoires toevoegen. Verkrijgbaar in vele varianten zoals kruizen, bloemen en dieren.

Meer informatie

Grafaccessoires foto op grafsteen

Foto op grafsteen

Door het toevoegen van een foto kan een grafmonument nog persoonlijker worden. Er zijn meerdere opties om een foto te verwerken op het grafmonument.

Meer informatie

Grafmonument bronzen accessoires

Graflantaarns

Een graflantaarn toevoegen aan een grafmonument is ook mogelijk. Deze zijn beschikbaar in brons, aluminium, staal en lantaarns bekleed met natuursteen.

Meer informatie

Grafkaarsen traditioneel en elektrisch

Grafkaarsen

Veluwehof heeft ook grafkaarsen die speciaal zijn voor in de lantaarns die op het monument bevestigd worden. Deze kaarsen in meerdere soorten hebben wij altijd op voorraad.

Meer informatie

Grafsteen etsen

Symbolen en gravures

Op een grafmonument kunnen naast teksten ook symbolen of gravures gemaakt worden. De mogelijkheden voor een symbool of een gravure zijn erg uitgebreid.

Meer informatie