Menu
 

Grafsteen opknappen

Een grafsteen laten opknappen

Wanneer een grafsteen enige tijd staat is het soms wenselijk deze wat te laten opknappen. Dit om de steen zo mooi mogelijk te hebben staan voor uw dierbare. Indien u dat wenst kan Veluwehof zo’n bestaand grafmonument in z’n geheel of gedeeltelijk renoveren.

Ook heeft u de mogelijkheid iets te vervangen of iets aan het monument toe te voegen en te vernieuwen. Denk aan een accessoire zoals decoraties, porseleinen foto’s, gravures en symbolen. Na het monument bekeken te hebben zullen wij uw wensen en de verschillende mogelijkheden bespreken. Hiernaast en hieronder vindt u voorbeelden van renovaties die wij hebben gedaan op bestaande grafmonumenten. Naast het opknappen en renoveren van grafstenen kunnen wij ook een bij-inscriptie in een bestaand grafmonument verzorgen.

Voor & na de renovatie

Schoonmaak grafsteen voor na

Voor & na de renovatie

Schoonmaak grafsteen voor na

Een grafmonument weer volledig als nieuw

In veel situaties zal de renovatie van een grafmonument op de begraafplaats zelf kunnen plaatsvinden. Een standaard onderhoud van bestaande gedenkstenen is het diepreinigen (of schuren) van het monument en het bijwerken van de bestaande inscriptie. Eventueel indien dit nodig is kunnen wij de renovatie bij ons in de werkplaats in Voorthuizen doen. Wij zorgen voor het netjes afhalen en terugplaatsen en veilig transport van het monument.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0342-473994.