Plaatsing van grafstenen en grafmonumenten in gemeente Ede

De plaats Putten valt binnen onze primaire regio.

In de loop van de jaren hebben wij meer dan 300 grafmonumenten mogen plaatsen op de begraafplaats Schootmanshof en Engweg in Putten, daarmee zijn we erg bekend met de begraafplaats.
Vanuit Putten zijn wij zeer gemakkelijk en snel te bereiken (Voorthuizen, op 10 min rijden, zie ons adres)

Maak een afspraak

Begraafplaats Schootmanshof

De begraafplaats Schootmanshof valt onder het beheer van de gemeente, deze begraafplaats kenmerkt zicht door het kunstwerk welke staat op het nieuwe gedeelte.
Tevens worden aan de rand van de begraafplaats bijen gehouden.

Bekijk meer grafstenen
Begraafplaats Schootmanshof

Begraafplaats Engweg

De ‘Engweg’ is de oude gemeentelijke begraafplaats, deze begraafplaats is onderverdeeld in Noord en Zuid.
Enige tijd geleden heeft het gedeelte ‘Engweg-Zuid’ een complete renovatie ondergaan, hierdoor heeft de begraafplaats een fris en modern uiterlijk gekregen.

Er wordt nog steeds actief begraven op deze begraafplaats.

Bekijk meer grafstenen
Grafsteen Putten

Verschillende soorten grafmonumenten en grafstenen

Op onze pagina grafmonumenten hebben we de verschillende soorten grafstenen in verschillende duidelijke categorieën onderverdeeld.

Al deze grafmonumenten en grafstenen zijn uitermate geschikt voor de begraafplaatsen in Putten.

Bekijk meer grafstenen

Voorbeelden in het echt zien?

Bent u momenteel aan het oriënteren voor een grafmonument? Onze internet site geeft al een goede en ruimte indruk van de mogelijkheden! Kijk voor een eerste indruk op de pagina over grafmonumenten en de vele verschillende voorbeelden in ons online fotoboek.

Wanneer u de verschillende grafstenen in het echt wilt zien bent u van harte welkom in onze toonzaal en tuinen in Voorthuizen, hier hebben we vele verschillende modellen en materialen, allemaal duidelijk voorzien van de bijbehorende prijs.
Vanuit Putten zijn we zeer gemakkelijk (en snel) te bereiken! Onze toonzaal en tuinen zijn gelegen in Voorthuizen, net naast Putten (zie adres).
De grafmonumenten en grafstenen welke wij laten zien zijn allemaal geschikt voor de begraafplaats in Putten, dit komt de beeldvorming ten goede.
Wij zijn op de hoogte van de vergunningseisen die de gemeente hanteert om een grafmonument of grafsteen te mogen plaatsen, en kunnen u daarmee voorzien van het juiste advies.

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten