Menu
 

Grafstenen prijzen


Grafstenen prijzen

Er zijn veel verschillende grafstenen prijzen. Dit kan variëren van €1250,- tot meer dan €5000,-.  Een passende grafsteen of graf monument is voor de meeste families belangrijk, echter deze moet ook in het budget passen.

Tijdens een bezoek aan de toonzaal kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en binnen welk budget. Grafstenen prijzen zijn afhankelijk van bewerkingen en verschillende materialen.

Wij geven een gespecificeerde prijs horende bij de graf steen wat u gedachten heeft.  (inclusief alle bijkomende kosten van dien). Wanneer er diverse materialen of bewerkingen boven op de basisprijs bijkomen zal de prijs hoger uitvallen. Vanuit hieruit kunnen we samen verder bouwen tot het uiteindelijk resultaat en komen we tot uiteindelijk prijs van de steen.

Verschillende grafstenen prijzen

Grafstenen prijzen worden altijd opgebouwd door verschillende materialen en bewerkingen. Zou zijn ruw gekapte stenen duurder dan gladde gepolijste stenen. Dit komt omdat het kappen van stenen een handbewerking is en dit vergt meer tijd.

We kunnen u een duidelijk overzicht geven hoe de prijs is opgebouwd. U kunt er altijd zelf voor kiezen om bewerkingen en/of materialen toe te voegen of te laten vallen. U heeft de mogelijkheid om de steen zo betaalbaar mogelijk te maken. Voor belettering rekenen wij de volgende prijzen:

– Zandstralen op gepolijst vlak ………….             €3,-
– Zandstralen op ruw vlak…………………              €6,-
– Ambachtelijk gehakte letters v.a. …….             €12,50
– Bronzen letters, afhankelijk van grootte, v.a. €9,-
– Bronzen Plaquette v.a. ……………………             €450,-

Prijzen zijn inclusief BTW.

Grafstenen prijzen zijn altijd incl:
– fundering
– Vergunningsaanvraag
– transport en plaatsing (zie onze regio)
– 25 jaar garantie

Wij hebben een groot gedeelte van onze prijzen al opgenomen in onze online brochure. Hierdoor kunt u filteren op het budget wat van toepassing is voor de graf steen. Hierin geven wij een indicatie, omdat de prijs altijd afhankelijk blijft van diverse bewerkingen/materialen. Met deze prijzen kunt u al een goede inschatting maken. Wij kijken uiteraard graag met u mee of uw wensen mogelijk zijn.

Wilt u meer voorbeelden van grafmonument met bijhorende prijs bekijken? Ga dan naar ons online fotoboek waar meer dan 450 voorbeelden van grafstenen met prijs te vinden zijn.

Natuurlijke grafmonumenten

natuurlijke grafmonument

Verkrijgbaar vanaf 750 euro *

Dit zijn grafstenen waar weinig aan bewerkt is. Dit zijn vaak eenvoudige, maar zeer mooie stenen en door eenvoud stralen deze stenen rust uit.

Traditionele grafmonumenten

traditioneel grafmonument

Verkrijgbaar vanaf 1250 euro *

Traditionele grafmonumenten, gepolijste (gladde stenen met glans) monumenten, in deze categorie zijn vele vormen en maten mogelijk!

Grafzerken grafmonumenten

grafzerken

Verkrijgbaar vanaf 2275 euro *

Grafzerken bedekken het hele graf. Een grafzerk bestaat uit een robuuste grote plaat van voornamelijk een granieten steen met een hele chique uitstraling.

Exclusieve grafmonumenten

Exclusieve grafsteen

Verkrijgbaar vanaf 2950 euro *

Unieke grafmonumenten. Dit zijn veelal de monumenten naar volledig eigen ontwerp en zijn zo goed als alle wensen mogelijk,

Tijdelijke aanbieding voor 4 grafmonumenten

Wij hebben 4 bijzondere (tijdelijke) aanbieding van het model “Veluwehof”

Het is van 1e keus kwaliteit graniet tegen een zeer scherpe prijs.

Een van de 4 is een compleet grafmonument voor € 1250,- (inclusief bijpassend granietsplit of potgrond) of voor € 1650,- met dekplaat.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Onafhankelijke beoordeling door onze klanten op Kiyoh:


Ik kan iedereen de Veluwehof aanbevelen! Na onze binnenkomst werden we warm ontvangen, de verschillende mogelijkheden werden duidelijk en vakkundig uitgelegd.
Ook na de bestelling werd er goed en serieus naar onze wensen geluisterd.
Het is een prachtige graf steen geworden, precies zoals we het in onze gedachten hadden!

Lees hier meer klantreacties

Grafstenen prijzen voor elk budget

Grafstenen prijzen zijn ook te bekijken in ons online fotoboek. Hierin is het mogelijk de stenen te filteren op prijs groep. Door uw budget aan te vinken samen met uw wensen worden alle stenen gefilterd en krijgt u direct een compleet overzicht. Dit is altijd een richtprijs.

Wilt u liever onze brochure met complete prijslijst thuis ontvangen? Vraag dan nu onze brochure aan en wij sturen deze op per post.

Graf steen met prijzen in het echt bekijken?

Bekijk meer grafstenen online in ons fotoboek, of vraag onze brochure aan om in alle rust te orienteren

* Prijzen zijn inclusief fundering van gewapend beton, montage, plaatsing in regio en aanvraag van vergunning. Excl. belettering, accessoires en legeskosten berekend door de gemeente.