Plaatsing van grafstenen in Houten

Houten bevindt zich in onze primaire regio.  Dit betekent dat wij bij het plaatsen van een grafmonumenten in Houten geen plaatsing of transportkosten rekenen. Wij zijn hier regelmatig op de begraafplaatsen om grafmonumenten te plaatsen. De algemene begraafplaatsen Prinses Ireneweg en Oud Wulven kennen wij goed en daarom is het ook mogelijk om voor deze begraafplaatsen een goed advies voor een grafmonument te geven.

Voorthuizen, waar wij gevestigd zijn is goed bereikbaar. Zo kunt u altijd vrijblijvend ons assortiment grafstenen bekijken en indien wenselijk advies van ons krijgen. Bekijk hier ons adres in Voorthuizen.

Maak een afspraak

Verschillende soorten grafmonumenten en grafstenen in Bunschoten-Spakenburg

Wanneer u op zoek bent naar en mooi grafmonument, bent u bij Veluwehof aan het juiste adres.  In onze collectie traditionele gedenkstenen, ruwe grafstenen, zwerfkeien, versteend hout en grafzerken. Alles gemaakt van natuursteen. Bekijk hier de diverse soorten grafmonumenten. Al deze soorten grafstenen kunnen wij voor u plaatsen op de diverse verschillende begraafplaatsen in Houten.

Wilt u meer inspiratie hebben bezoek dan ons online fotoboek. Hierin vindt u meer dan 450 voorbeelden van grafmonumenten die de Veluwehof gemaakt en geplaatst heeft.

Of vraag hier vrijblijvend onze brochure aan. Hierin diverse informatie over het assortiment, onze werkwijze en service.

Bekijk meer grafstenen

Grafsteen voorbeelden in het echt bekijken?

In ons uitgebreide online fotoboek kunt u meer dan 500 voorbeelden van grafmonumenten. Allemaal grafstenen die wij gemaakt en samen met de klant samengesteld hebben. Met dit online fotoboek kunt u heel eenvoudig selecteren op categorie, prijsklasse en materiaalsoort.

Heeft u liever een brochure thuisgestuurd? Dan kunt u onze uitgebreide brochure aanvragen. U ontvangt de uitgebreide brochure met 32 pagina’s inspiratie bij u thuis.

 

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten