Belettering RVS

Om tekst of figuren aan te brengen in het materiaal wordt er gebruik gemaakt van een waterjet. Deze machine snijdt zeer zorgvuldig de tekst of de figuren uit in het materiaal. Hierdoor is het ook mogelijk om dit enorm strak en scherp te krijgen. Het is uiteraard mogelijk om zelf een figuur aan te leveren. Dit kunnen wij dan voor u uitwerken en verwerken in het materiaal.

RVS en glas grafsteen

RVS band

Bezoek onze tuinen en toonzaal

In onze gedenkhof met moderne toonzaal en tuinen hebben wij diverse voorbeelden van gedenkstenen van RVS. In onze toonzaal en tuinen kunt u in alle rust met elkaar oriënteren en bekijken wat de mogelijkheden van grafmonumenten met RVS zijn.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Er is altijd een verkoopadviseur aanwezig die u hierbij kunt helpen. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom in onze gedenkhof in Voorthuizen.

adres en route

Enkele voorbeelden van RVS grafmonumenten

Hierbij een klein selectie van grafmonumenten met RVS die wij hebben geplaatst op de begraafplaats. U krijgt hiermee een kleine indruk van wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden.

RVS grafmonumenten passen tegenwoordig zeer goed binnen het beeld van de begraafplaats.

RVS grafsteen
RVS grafsteen
RVS grafsteen

Verschillende combinaties van RVS grafmonumenten

Grafmonument met RVS band op het geheel

RVS tekstband

Deze grafzerk met staande letterplaat is compleet van een zwart natuursteen. De RVS band zit over het geheel vast met afstandhouders en loopt door aan de achterzijde van de letterplaat en het monument. Er is een figuur uit de stook voor gesneden. Hierin zijn meerdere mogelijkheden.

RVS Grafmonument met glasplaat

RVS omranding

Grafmonument met een omranding van RVS. De glazen letterplaat zit d.m.v. 2 RVS pootjes gemonteerd op het voetstuk. Modern en strak. Doordat de glas plat mat gehouden is, en daardoor weinig tot geen omgeving achter de letterplaat, ligt er veel aandacht op het monument zelf en de tekst.

Grafmonument met RVS band om 2 letterplaten

RVS gebogen tekstplaat

Bij dit grafmonument is gekozen voor 2 losse letterplaten welke iets uit elkaar staan. Het RVS zit om beide letterplaten heen en aan de achterzijde van de letterplaten bevestigd. Dit grafmonument staat voor 2 aparte levens die toch met elkaar verbonden zijn en hierdoor samen één vormen.

Bekijk ons fotoboek

Meer voorbeelden bekijken?
Ga dan naar ons online fotoboek met hierin veel meer voorbeelden!

Wij bieden hierin een ruim assortiment aan met RVS grafmonumenten. Heeft u idee of een eigen ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Een afspraak maken is niet verplicht maar kan wel handig zijn, zo weet u zeker dat u kan worden bijgestaan door onze verkoopadviseur.

Meer voorbeelden bekijken
Grafsteen voorbeelden fotoboek
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten