Enkele voorbeelden van een grafsteen algemeen graf

Grafsteen voor een algemeen graf

Dit zijn de meest voorkomende grafstenen voor een algemeen graf. Dit is een rechte plaat welke schuin geplaatst wordt op een sokkel. De plaat wordt voorzien van tekst. Er zijn diverse bewerkingen mogelijk op dit soorten stenen.

Staande grafsteen voor algemeen graf

Deze grafsteen geplaatst op een algemeen graf is gemaakt van Tan Brown en bestaat uit 2 delen. Deze steen is volledig gebrand en de zijkanten zijn ruw gekapt waardoor dit een ruwe uitstraling geeft aan het monument.

Grafsteen voor algemeen graf van versteend hout

Er zijn inmiddels diverse natuurbegraafplaatsen. Ook hier zijn regelmatig algemene graven te vinden. Hierbij kom je al snel uit bij een kleine zwerfkei of versteend hout(foto). Versteend hout is een natuurlijk proces en heeft een enorme uitstraling.

Zwerfkei als grafsteen

Deze grafsteen algemeen graf is zeer uniek. Dit omdat dit een zwerfkei is en nergens anders terug te vinden is. De zwerfkei is voorzien van een bronzen tekstplaat. Deze wordt met stalen pinnen in de zwerfkei bevestigd, waardoor deze niet meer kan loslaten.

Zwerfkei gepolijst vlak
Hart uit gehakt graniet
Grafsteen kussen
Hart van graniet

Grafsteen algemeen graf en accessoires

Grafsteen accessoires zijn de perfecte mogelijkheid om een persoonlijke tint aan het grafmonument te geven. Het is het bijvoorbeeld mogelijk de grafsteen te voorzien van een foto gebrand in porselein of RVS, of een uitbreiding met bronzen/aluminium accessoires (door onze samenwerking met diverse bronsgieterijen en kunstenaars hebben we een zeer uitgebreid assortiment!).

Het is zelfs mogelijk om eigen voorwerpen in brons te gieten, dit maakt het mogelijk om een zeer persoonlijke tint te creëren. Maak zo en heel eigen ontwerp. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Grafaccessoires in de toonzaal
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten