01 – Oriëntatie van de mogelijkheden

U wilt een grafsteen kopen, het is verstandig om eerst in alle rust te bekijken wat de mogelijkheden zijn.
Er is namelijk heel veel mogelijk, door de beschikbaarheid van verschillende materialen (graniet, RVS, glas, etc.) en de mogelijkheden van verschillende bewerkingen door moderne machines is bijna alles mogelijk.

Laat u goed informeren over de voor- en nadelen van bepaalde materialen, en of het monument onderhoud gevoelig is.

Wilt u in alle rust lezen wat de verschillen en mogelijkheden zijn? Bekijk dan onze pagina over grafmonumenten.

U bent welkom om te komen oriënteren in onze toonzaal en tuinen, hier kunt u in alle rust (samen met de familie) rondlopen en de verschillende mogelijkheden bekijken, dit kan in alle rust en is altijd vrijblijvend.
Een verkoopadviseur kan u desgewenst met advies bijstaan en ideeën aandragen.

02 – Verzamelen van ideeën en deze combineren

Het komen tot een keuze voor een grafmonument kan op verschillende manieren:

  • Er kan een model gekozen worden precies zoals deze bij ons staat opgesteld, deze is altijd nog verder te personaliseren door middel van een passende tekst, een foto, accessoires etc.
  • Een bestaand model met een aanpassing zoals: een andere kleur, twee verschillende grafmonumenten met elkaar te combineren tot één grafmonument, een wijziging in vorm of afmeting, etc.
  • Een geheel eigen ontwerp, dan geeft u aan welke materialen of vormen u mooi vindt of ergens gezien heeft, daarbij kunnen we gepast advies geven en een ontwerp tekening maken.

03 – De ideeën op papier zetten met een bijbehorende prijsopgave

Wanneer uw wensen duidelijk zijn kunnen we het geheel voor u op papier zetten, we geven u graag duidelijkheid van de bijkomende kosten, dat is de reden waarom alles in onze toonzaal en tuinen voorzien zijn van een duidelijke prijs.
Wanneer u een grafsteen wilt kopen is het belangrijk dat de gewenste keuze binnen uw budget valt.

Al tijdens het eerste bezoek kunnen we u een duidelijke prijsopgave meegeven.
Desgewenst in geval van een eigen ontwerp kunnen we u een realistisch computermodel voor u uitwerken.

Eén bezoek aan onze toonzaal is doorgaans voldoende, de vervolgstappen zoals controle en opmaak van de belettering kan digitaal worden gecommuniceerd.

04 – De rest verzorgen wij

Heeft u een tevreden gevoel over het model/ontwerp en valt de prijsopgave binnen het budget dan willen wij graag de opdracht voor u uitvoeren.
Wij zorgen voor de benodigde vergunningen en papierwerk met de gemeente en uiteraard plaatsen wij het grafmonument op de begraafplaats.

Heeft u vragen?

Een grafsteen kopen is in de praktijk een situatie waar veel families geen ervaring mee hebben. Toch is het een belangrijke keuze, daarom willen we u graag voorzien van goed advies. Inmiddels hebben we in Nederland meer dan 10.000 grafmonumenten mogen plaatsen, heeft u een vraag? Stel deze gerust.

Stel een vraag
Plaatsen grafsteen Letterplaat
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten