Toonzaal met voorbeelden

In onze toonzaal hebben wij een aantal glazen grafmonumenten als voorbeeld om u een idee te geven van wat de mogelijkheden zijn. Hierbij hebben wij gekozen voor een aantal speciale vormen en manier van bewerken. Daarnaast laten wij u graag zien hoe u deze op een unieke wijze kunt combineren met andere materialen.

Heeft u zelf een ontwerp? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Er is altijd een specialist aanwezig die u hierbij kan helpen.

Maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bekijken of te bespreken.

Enkele voorbeelden van grafmonumenten met glas

Hier vindt u een overzicht van een aantal grafmonumenten met glas die wij hebben mogen maken en plaatsen. Bij het maken van glazen grafmonumenten zijn veel dingen mogelijk. Zo is het mogelijk om de glasplaat in verschillende vormen te krijgen, maar ook in verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om de glasplaat “geknabbeld” te krijgen, dit houdt in dat de glasplaat ruw is of de buitenzijde ruw is gemaakt. Dit kan erg mooi zijn i.c.m. een ruwe steen.

Het is ook mogelijk om uw monument te verrijken met bijbehorende accessoires. Deze kunnen wij op een mooie wijze bevestigen of verwerken in het grafmonument.

Glazen grafsteen met graniet
Glazen grafsteen met ruwe steen
Glazen grafsteen met ruwe steen

Combinatie van glazen grafmonumenten

Voorbeeld glazen grafmonument

Glas i.c.m. een ruwe steen

Een ruwe steen Verde Alverso waarop een glazen plaatjes is gemaakt met RVS afstandshouders. Het monument heeft een omranding die gemaakt is van flagstones.

Voorbeeld glazen grafmonument

Glas i.c.m. RVS

Glasmonument bestaande uit een RVS schermrand gevuld met diverse gekleurde glassteentjes. De letterplaat is gemaakt van een glazen plaat voorzien van een RVS tekstband.

Voorbeeld glazen grafmonument

Glas i.c.m.  graniet

Grafmonument bestaande uit een gezoete grondplaat van zwart graniet. In deze grondplaat twee uitsparingen voor planten. Twee glazen tekstenplaten met RVS houders.

Voorbeeld glazen grafmonument

Glas met fotoprint

Model rechthoek incl. rand voorzien van een breed voetstuk. Plateau in de voorband. Glasplaat, fotoglas incl. RVS houders. Elke ontwerp of aangeleverde foto is mogelijk.

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten