Bijzondere grafstenen

Bijzondere grafstenen zijn exclusieve grafstenen en vallen op door hun bijzondere ontwerpen en exclusieve materialen. De uitstraling van exclusieve grafstenen is rijk en karakteristiek. Exclusieve grafmonumenten bestaan meestal uit eigen ontwerpen of aanpassingen aan bestaande modellen, waardoor een zeer persoonlijke grafsteen wordt gecreëerd.
De stijl van deze bijzondere grafmonumenten verandert met de tijd mee, doordat de ‘stijl’ en ‘trend’ van tijd tot tijd verandert blijven ze een eigen identiteit houden.

Vanwege de bijzondere vormen en het gebruik van exclusieve materialen vallen deze modellen vaak in een hogere prijssegment.

Een greep uit de selectie van exclusieve grafstenen

Diverse bijzondere grafsteen voorbeelden

Een bijzondere grafsteen hoeft niet altijd groots te zijn of te bestaan uit veel materiaal. Een exclusieve grafsteen is bijzonder omdat deze afwijkt van de traditionele vormen en maten.
Waar vroeger voornamelijk gebruik gemaakt werd van graniet, marmer en hardsteen is er tegenwoordig keuze uit veel verschillende soorten materialen. Er zijn bijvoorbeeld combinaties mogelijk met glas, RVS en cortenstaal. Door de keuze uit meer materiaalsoorten is het daarom gemakkelijker om een persoonlijke grafsteen te creëren.

Als specialist in grafstenen kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk meer voorbeelden in ons fotoboek

Wij denken met u mee!

Het ontwerpen van een bijzondere grafsteen meestal meer tijd dan het uitzoeken van een traditionele grafsteen.
Daarom is het goed om ruim de tijd te nemen voor de oriëntatiefase. Een bezoek aan onze toonzaal en gedenktuin kan u helpen om ideeën op te doen. Wij hebben een ruime hoeveelheid grafstenen van diverse vormen en materialen opgesteld.

Heeft u advies nodig, heeft u al een duidelijk ‘plaatje’ voor u of heeft u specifieke wensen dan kan onze adviseur u vrijblijvend informeren. Wij nodigen u daarom ook graag uit in onze sfeervolle toonzaal.

Ontvang onze gratis brochure

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten