Plaatsing van grafstenen in Assen

Wij zijn regelmatig in Emmen te vinden voor het plaatsen van een grafmonument. Door de jaren heen hebben wij meer dan 250 grafmonumenten geplaatst op de begraafplaatsen in Emmen en regio.

Omdat wij veelal in Drenthe en op de begraafplaatsen hier komen kennen we hier de weg en de specifieke eisen. Wij kunnen u dan ook goed adviseren voor grafmonumenten hier. Voor advies bent u altijd van harte welkom.

U bent altijd van harte welkom in onze gedenkhof in Voorthuizen (gemeente Barneveld). Vanuit Emmen bent u vrij snel in Voorthuizen. In onze gedenktuinen en toonzaal vindt u legio voorbeelden van grafmonumenten.

Maak een afspraak

Diverse opties voor grafmonumenten en grafstenen

Er zijn vele mogelijkheden voor een grafmonument. Belangrijk is om te bepalen wat voor een soort grafsteen of grafmonument u zoekt. Een traditionele steen of juist meer een natuurlijke steen, zoals zwerfkeien, versteend hout of een ruwe steen. Bij Veluwehof hebben wij diverse soorten monumenten die u kunt komen bekijken. In onze gedenkhof met gedenktuinen en toonzaal zijn er diverse te vinden die geplaatst kunnen worden op de diverse begraafplaatsen in Emmen.

Of wilt u liever eerst online oriënteren? Dan hebben wij een uitgebreid fotoboek met vele voorbeelden van grafmonumenten die wij geplaatst hebben door heel Nederland.

Bekijk meer grafstenen

Grafsteen voorbeelden in het echt zien?

Wellicht bent u zich momenteel aan het oriënteren voor een grafmonument voor in de gemeente Emmen.
Op onze website krijgt u al een indruk van de diverse mogelijkheden! Om te oriënteren kunt u op de pagina grafmonumenten kijken of voor meer dan 500 voorbeelden in ons online fotoboek.

Wanneer u verschillende grafstenen in het echt wilt zien bent u van harte welkom in onze gedenkhof met toonzaal en tuinen in Voorthuizen. Hier kunt u vele verschillende modellen en materialen bekijken, allemaal duidelijk voorzien van de juiste prijs.

Wij zijn op de hoogte van de vergunningseisen die de gemeente hanteert om een grafmonument of grafsteen te plaatsen. Zo kunnen wij u voorzien van het juiste advies.

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten