Over Veluwehof Natuursteen

De Veluwehof Natuursteen is in 1994 opgericht door G. van den Top en in 2010 overgenomen door zijn zoon G.R. van den Top. De Veluwehof is door de jaren heen uitgegroeid tot een mooi bedrijf die bekend staat om de goede kwaliteit in een waardige omgeving. Recentelijk hebben wij een grote verbouwing met uitbreiding van de monumenten tuin ondergaan. Wij zijn volop in ontwikkeling en beweging om onze klanten steeds weer beter van dienst te zijn.

Veluwehof Natuursteen is dé specialist op het gebied van grafmonumenten. Wij hebben traditionele granieten grafstenen, zwerfkeien, ruwe stenen, versteend hout en kindermonumenten. Met een persoonlijk en professioneel team staan wij graag voor onze klanten klaar om te zorgen voor een mooi grafmonument voor hun dierbare.

Ons bedrijf bestaat uit drie afdelingen:

  1. Onze gedenkhof
  2. De steenhouwerij
  3. Onze plaatsingsservice

De grootste gedenkhof van de Veluwe

Onze gedenkhof bestaat uit een moderne toonzaal en 2 gedenktuinen met daarin meer dan 250 voorbeelden van diverse soorten grafmonumenten. Hier kunnen nabestaanden rustig rondkijken naar traditionele natuursteen grafstenen, zwerfkeien, ruwe stenen, versteend hout en kindermonumenten. Naast deze uitgebreide selectie aan stenen kunt u hier ook diverse accessoires bekijken zoals bronzen en aluminium letters en ornamenten, glas, Cor-Ten staal maar ook diverse soorten grafvulling. Met dit uitgebreide aanbod aan voorbeelden is Veluwehof Natuursteen één van de grootste van Midden-Nederland.

Meer weten over onze gedenkhof? klik dan hier.

Plaatsing van een grafmonument op de begraafplaats

Bij de Veluwehof Natuursteen kenmerken wij ons door een goed prijs-kwaliteit verhouding. Wij kunnen ook het volledige traject van het ontwerpen, maken en plaatsen van een gedenksteen in eigen beheer doen. Plaatsing doen wij met onze gepatenteerde Top-Gedenksteenmobiel. Wij zijn hiermee gemiddeld sneller met het plaatsen van gedenkstenen op een waardige wijze. Door deze bespaarde arbeidstijd kunnen wij onze prijzen laag houden. Daarnaast zorgt onze plaatsingsservice voor het juist plaatsen van de grafsteen/monument.

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten