Plaatsing van grafstenen in Apeldoorn

Apeldoorn valt binnen onze primaire regio voor plaatsing van grafstenen.

In de loop van de jaren hebben wij 500+ grafmonumenten mogen plaatsen op de begraafplaatsen hier.
Door onze ervaring kunnen we u goed en gedegen advies geven met betrekking tot de begraafplaatsen in de regio.
Vanuit Apeldoorn zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken (Naast de snelweg A1, afslag 16 Voorthuizen, 20 minuten rijden).

Maak een afspraak

Gemeentelijke begraafplaats Heidehof

Deze begraafplaats heeft z’n ligging in Ugchelen, en valt onder het beheer van de gemeente.
Het is de grootste begraafplaats in de regio en heeft een natuurlijk karakter, in het bos gelegen is er veel natuur te vinden.

De begraafplaats kent verschillende afdelingen met onder meer de ‘gewone’ koopgraven in verschillende klassen maar ook een islamitisch gedeelte, Rooms Katholiek gedeelte en een gedeelte met oorlogsgraven.

Bekijk meer grafstenen
Grafsteen Heidehof Apeldoorn

Begraafplaats Soerenseweg

De begraafplaats gelegen aan de gelijknamige straat is rond begin 1900 in gebruik genomen, hier zijn veel oude grafmonumenten te vinden.
Sinds enkele jaren worden hier (bijna) geen nieuwe graven meer uitgegeven, waardoor er hoofdzakelijk alleen maar bijzettingen plaatsvinden.

De grafmaat is afhankelijk van de afdeling.

Bekijk meer grafstenen
Grafstenen Soerenseweg Apeldoorn

Begraafplaats R.K. Haagwinde

Deze begraafplaats is één van de drie R.K begraafplaatsen welke vallen onder het beheer van De Kerkelijke Instelling R.K. Begraafplaatsen.
De begraafplaats is gelegen aan de gelijknamige straat, schuin achter de Theresia kerk.

Meer info over deze begraafplaats op: http://www.rkbegraafplaatsenapeldoorn.nl/begraafplaatsen/begraafplaatsen-haagwinde/

Begraafplaats R.K. Oude Beekbergerweg

Deze begraafplaats is in 1924 in gebruik genomen, deze begraafplaats valt onder het beheer van De Kerkelijke Instelling R.K. Begraafplaatsen.

Meer info is te vinden op: http://www.rkbegraafplaatsenapeldoorn.nl/begraafplaatsen/oude-beekbergerweg/

Begraafplaats RK Arnhemseweg

Dit is de oudste begraafplaats van de RK begraafplaatsen in Apeldoorn, deze begraafplaats is in 1827 in gebruik genomen.
De begraafplaats valt net als de andere R.K. begraafplaatsen onder het beheer van De Kerkelijke Instelling R.K. Begraafplaatsen Apeldoorn.

Meer informatie over deze begraafplaats is te vinden op de website: http://www.rkbegraafplaatsenapeldoorn.nl/begraafplaatsen/arnhemseweg/

Bekijk meer grafstenen

Verschillende soorten grafmonumenten en grafstenen in Apeldoorn

Op onze pagina grafmonumenten hebben we de verschillende soorten grafstenen in verschillende duidelijke categorieën onderverdeeld. Al deze grafmonumenten en grafstenen zijn geschikt voor op de begraafplaatsen in Apeldoorn.

Bekijk meer grafstenen

Grafsteen voorbeelden voor in Apeldoorn in het echt bekijken?

Bent u aan het oriënteren voor een grafmonument welke geplaatst dient te worden op de begraafplaats in Apeldoorn? Voor een eerste indruk en informatie kunt u een hoop vinden op onze internet site.

Voor (vrijblijvend) advies op maat bent u welkom om de vele voorbeelden te komen bekijken in Voorthuizen, hier hebben we in onze toonzaal en tuinen vele verschillende soorten grafstenen opgesteld, allemaal in de afmetingen welke ook worden geplaatst op de begraafplaats in Apeldoorn.
We zijn in slechts 20 minuten te bereiken vanaf Apeldoorn (afslag 16, Voorthuizen op de A1, zie adres)

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten