Plaatsing van grafstenen in de gemeente Blaricum

De plaats Blaricum valt binnen onze primaire regio.

In de loop van de jaren hebben wij meer dan 30 grafmonumenten mogen plaatsen op de begraafplaatsen in deze gemeente, we erg bekend met deze begraafplaatsen.
Vanuit Blaricum zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken (Voorthuizen, net na Amersfoort, zie ons adres).

Maak een afspraak

Gemeentelijke begraafplaats in Blaricum

De algemene begraafplaats valt onder het beheer van de gemeente.

De begraafplaats heeft een natuurlijke aanblik.
De afmetingen van de grafmonumenten zijn 200×90 cm (LxB), de gemeente heeft geen bijzondere bepalingen m.b.t. het materiaalgebruik van de grafmonumenten.

 

Bekijk meer grafstenen
Begraafplaats Woensberg in Blaricum

R.K. Begraafplaats Blaricum

De R.K. begraafplaats valt onder het beheer van de Sint Vitus kerk, alleen personen ingeschreven bij de parochie van de kerk mogen op deze begraafplaats worden begraven.

 

Bekijk meer grafstenen
Begraafplaats R.K. Blaricum

Grafsteen voorbeelden in het echt zien?

Bent u momenteel aan het oriënteren voor een grafmonument op de begraafplaats in Blaricum?
Onze internet site geeft al een goede en ruimte indruk van de mogelijkheden! Kijk voor een eerste indruk op de pagina over grafmonumenten en de vele verschillende voorbeelden in ons online fotoboek.

Wanneer u de verschillende grafstenen in het echt wilt zien bent u van harte welkom in onze toonzaal en tuinen in Voorthuizen, hier hebben we vele verschillende modellen en materialen, allemaal duidelijk voorzien van de bijbehorende prijs.
Vanuit Blaricum zijn we zeer gemakkelijk (en snel, via de A1) te bereiken! Onze toonzaal en tuinen zijn gelegen in Voorthuizen, net achter Amersfoort (zie adres).
De afmetingen van de grafmonumenten en grafstenen welke wij laten zien komen overeen met de begraafplaats, dit komt de beeldvorming ten goede.
Wij zijn op de hoogte van de vergunningseisen die de gemeente hanteert om een grafmonument of grafsteen te mogen plaatsen, en kunnen u daarmee voorzien van het juiste advies.

 

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten