Menu
title
 

Disclaimer

Inhoud
Deze website en de inhoud hiervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, en wordt regelmatig bijgewerkt. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Veluwehof Natuursteen is niet aansprakelijk voor enige schade (van welke aard dan ook) die voortvloeit uit enig gebruik van deze website en/of uit de via deze website verkregen informatie.

Kleuren
De natuursteen kleuren in de configurator, alsmede op andere afbeeldingen op deze site weergegeven zijn slechts ter indicatie.
Natuursteen is een natuurproduct, afwijkingen in de uiteindelijke structuur en kleur kunnen voorkomen.

Prijzen
De totaalprijs van grafmonumenten is inclusief BTW, betonfundament, transport en plaatsen binnen een straal van 50 km, hierboven rekenen wij een meerprijs van 2 euro per gereden kilometer.
Deze totaalprijs is inclusief aanvraag van vergunning. Eventuele legeskosten van de gemeente wordt doorberekend.
De prijzen weergegeven gelden voor grafmaten tot een maximum van 200cm x 100cm x 100cm (LxBxH) tenzij anders vermeld.
Eventuele prijswijzigingen voorbehouden.

Prijsgroep
De aangegeven prijsgroep is een indicatie van de prijs waarin het monument valt, deze prijsindicatie is berekend inclusief BTW, betonfundament, transport en plaatsen binnen een straal van 50 km (hierboven rekenen wij een meerprijs van 2 euro per gereden kilometer), exclusief belettering en eventuele accessoires.
Deze prijsindicatie is inclusief aanvraag van vergunning. Eventuele legeskosten van de gemeente wordt doorberekend.
De prijzen weergegeven gelden voor grafmaten tot een maximum van 200cm x 100cm x 100cm (LxBxH) tenzij anders vermeld.
Eventuele prijswijzigingen voorbehouden.

Eigendom
De inhoud van deze website en de hierin opgenomen gegevens, afbeeldingen, teksten en combinaties daarvan zijn eigendom van de Veluwehof Natuursteen. Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan deze website, in het geheel of een gedeelte hiervan te gebruiken voor commerciele doeleinden, of in enig andere vorm te publiceren.