Menu
title
 

Privacy

privacy verklaring

Veluwehof Natuursteen B.V., gevestigd aan Hoofdstraat 17, 3781 AA te VOORTHUIZEN, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Veluwehof Natuursteen
Hoofdstraat 17
3781 AA Voorthuizen
Tel: 0342-473994
Fax: 0342-474953
E-mail: info@veluwehof.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Veluwehof Natuursteen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– IP-adres

– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via gerard@veluwehof.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Veluwehof Natuursteen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

– Veluwehof Natuursteen B.V.  verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte

Geautomatiseerde besluitvorming

Veluwehof Natuursteen B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Veluwehof Natuursteen B.V.) tussen zit. Veluwehof Natuursteen B.V. gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Categorie persoonsgegevensBewaartermijnReden
Personalia20 jaarContact
Surfgegevens over onze website48 maandenMarketing- en analyse
Gegevens benodigd voor het aangaan van een opdracht / overeenkomst20 JaarVoor de uitvoer en verwerkingvan de opdracht, aftersales en nazorg.

Delen van persoonsgegevens met derden

Veluwehof Natuursteen B.V. deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Veluwehof Natuursteen B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Veluwehof Natuursteen B.V. uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

 

DienstVerwerkerDoel verwerkingJurisdictieWelke gegevens
Website data analyseGoogle analyticsVerbeteren van onze website, marketing- en analyse doeleindenV.S.Surfgedrag, IP-adres, gebruiksomgeving (anoniem)
Website data analyseGoogle search consoleVerbeteren van onze websiteV.S.Zoekanalyse
HostingIXL-hostingWebsite en emailNederlandLog gegevens website, email
MarketingBrandfirmMarketing doeleindenNederlandToegang tot google analytics en google adwords
CRMIt-journeySysteem voor leads, contact- , offerte-  en order verwerkingNederlandNAW, overeenkomsten.
Boekhouding / accountantODG accountantsVerwerking fiscale gegevensNederlandNAW, fiscale gegevens

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Veluwehof Natuursteen B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Veluwehof Natuursteen B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

 

Category: Necessary (2)
Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

 

COOKIE NAMEPROVIDERTYPEEXPIRY
CookieConsentveluwehof.nlHTTP1 year
First found URL: https://www.veluwehof.nl/online-grafsteen-ontwerpen-bestellen/

Cookie purpose description: Stores the user’s cookie consent state for the current domain

Initiator: Script tag
Source: notinstalled
Data is sent to: Ireland (adequate)
wordpress_test_cookieveluwehof.nlHTTPSession
First found URL: https://www.veluwehof.nl/adres/contact-formulier/

Cookie purpose description: Used to check if the user’s browser supports cookies.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/adres/contact-formulier/
Data is sent to: Netherlands (adequate)

 

Category: Statistics (10)
Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.

 

COOKIE NAMEPROVIDERTYPEEXPIRY
@@History/@@scroll|#youtube.comHTMLSession
First found URL: https://www.veluwehof.nl/een-zwerfkei-als-grafsteen/

Cookie purpose description: Unclassified

Initiator: Webserver
Source: youtube.com
Data is sent to: United States (adequate)
__utmaveluwehof.nlHTTP2 years
First found URL: https://www.veluwehof.nl/veluwehof-natuursteen-erkend-leerbedrijf/

Cookie purpose description: Collects data on the number of times a user has visited the website as well as dates for the first and most recent visit. Used by Google Analytics.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/veluwehof-natuursteen-erkend-leerbedrijf/
Data is sent to: Netherlands (adequate)
__utmbveluwehof.nlHTTPSession
First found URL: https://www.veluwehof.nl/veluwehof-natuursteen-erkend-leerbedrijf/

Cookie purpose description: Registers a timestamp with the exact time of when the user accessed the website. Used by Google Analytics to calculate the duration of a website visit.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/veluwehof-natuursteen-erkend-leerbedrijf/
Data is sent to: Netherlands (adequate)
__utmcveluwehof.nlHTTPSession
First found URL: https://www.veluwehof.nl/veluwehof-natuursteen-erkend-leerbedrijf/

Cookie purpose description: Registers a timestamp with the exact time of when the user leaves the website. Used by Google Analytics to calculate the duration of a website visit.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/veluwehof-natuursteen-erkend-leerbedrijf/
Data is sent to: Netherlands (adequate)
__utmtveluwehof.nlHTTPSession
First found URL: https://www.veluwehof.nl/veluwehof-natuursteen-erkend-leerbedrijf/

Cookie purpose description: Used to throttle the speed of requests to the server.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/veluwehof-natuursteen-erkend-leerbedrijf/
Data is sent to: Netherlands (adequate)
__utmzveluwehof.nlHTTP6 months
First found URL: https://www.veluwehof.nl/veluwehof-natuursteen-erkend-leerbedrijf/

Cookie purpose description: Collects data on where the user came from, what search engine was used, what link was clicked and what search term was used. Used by Google Analytics.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/veluwehof-natuursteen-erkend-leerbedrijf/
Data is sent to: Netherlands (adequate)
_gaveluwehof.nlHTTP2 years
First found URL: https://www.veluwehof.nl/online-grafsteen-ontwerpen-bestellen/

Cookie purpose description: Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/online-grafsteen-ontwerpen-bestellen/
Data is sent to: Netherlands (adequate)
_gatveluwehof.nlHTTPSession
First found URL: https://www.veluwehof.nl/online-grafsteen-ontwerpen-bestellen/

Cookie purpose description: Used by Google Analytics to throttle request rate

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/online-grafsteen-ontwerpen-bestellen/
Data is sent to: Netherlands (adequate)
_gidveluwehof.nlHTTPSession
First found URL: https://www.veluwehof.nl/online-grafsteen-ontwerpen-bestellen/

Cookie purpose description: Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/online-grafsteen-ontwerpen-bestellen/
Data is sent to: Netherlands (adequate)
vuidvimeo.comHTTP2 years
First found URL: https://www.veluwehof.nl/het-bewerken-van-een-zwerfkei-grafmonument/

Cookie purpose description: Collects data on the user’s visits to the website, such as which pages have been read.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/het-bewerken-van-een-zwerfkei-grafmonument/
Data is sent to: United States (adequate)

 

Category: Marketing (8)
Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers.

 

COOKIE NAMEPROVIDERTYPEEXPIRY
_hjIncludedInSampleveluwehof.nlHTTPSession
First found URL: https://www.veluwehof.nl/online-grafsteen-ontwerpen-bestellen/

Cookie purpose description: Determines if the user’s navigation should be registered in a certain statistical place holder.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/online-grafsteen-ontwerpen-bestellen/
Data is sent to: Netherlands (adequate)
GPSyoutube.comHTTPSession
First found URL: https://www.veluwehof.nl/een-zwerfkei-als-grafsteen/

Cookie purpose description: Registers a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographical GPS location.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/een-zwerfkei-als-grafsteen/
Data is sent to: United States (adequate)
IDEdoubleclick.netHTTP1 year
First found URL: https://www.veluwehof.nl/versteend-hout-als-grafmonument-grafsteen/

Cookie purpose description: Used by Google DoubleClick to register and report the website user’s actions after viewing or clicking one of the advertiser’s ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/versteend-hout-als-grafmonument-grafsteen/
Data is sent to: United States (adequate)
NIDgoogle.comHTTP6 months
First found URL: https://www.veluwehof.nl/grafstenen-grafmonumenten-begraafplaatsen/utrecht/

Cookie purpose description: Registers a unique ID that identifies a returning user’s device. The ID is used for targeted ads.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/grafstenen-grafmonumenten-begraafplaatsen/utrecht/
Data is sent to: United States (adequate)
PREFyoutube.comHTTP8 months
First found URL: https://www.veluwehof.nl/een-zwerfkei-als-grafsteen/

Cookie purpose description: Registers a unique ID that is used by Google to keep statistics of how the visitor uses YouTube videos across different websites.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/een-zwerfkei-als-grafsteen/
Data is sent to: United States (adequate)
test_cookiedoubleclick.netHTTPSession
First found URL: https://www.veluwehof.nl/veluwehof-natuursteen-erkend-leerbedrijf/

Cookie purpose description: Used to check if the user’s browser supports cookies.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/veluwehof-natuursteen-erkend-leerbedrijf/
Data is sent to: United States (adequate)
VISITOR_INFO1_LIVEyoutube.comHTTP179 days
First found URL: https://www.veluwehof.nl/een-zwerfkei-als-grafsteen/

Cookie purpose description: Tries to estimate the users’ bandwidth on pages with integrated YouTube videos.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/een-zwerfkei-als-grafsteen/
Data is sent to: United States (adequate)
YSCyoutube.comHTTPSession
First found URL: https://www.veluwehof.nl/een-zwerfkei-als-grafsteen/

Cookie purpose description: Registers a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen.

Initiator: Script tag
Source: https://www.veluwehof.nl/een-zwerfkei-als-grafsteen/
Data is sent to: United States (adequate)

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Veluwehof Natuursteen B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar gerard@veluwehof.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Veluwehof Natuursteen B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Veluwehof Natuursteen B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via gerard@veluwehof.nl