Plaatsing van grafstenen en grafmonumenten in Harderwijk

De plaats Harderwijk valt binnen onze primaire regio.

In de loop van de jaren hebben wij meer dan 200 grafmonumenten mogen plaatsen op de begraafplaatsen in Harderwijk, daarmee zijn we erg bekend met de begraafplaats.
Vanuit Harderwijk zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken (Voorthuizen, net na Putten, zie ons adres)

Maak een afspraak

Begraafplaats Elzenhof

De Elzenhof is een gemeentelijke begraafplaats die wordt beheerd door de gemeente, deze begraafplaats is de nieuwste van de twee. De begraafplaats is pas enkele tientallen jaren geleden in gebruik genomen.

Het bijzondere aan deze begraafplaats is dat de keuze vrij ligt om te bepalen waar het graf komt te liggen, waar de meeste begraafplaatsen ‘op rij’ begraven is hier de keuze van de locatie aan de familie.

Meer informatie over de gemeentelijke begraafplaats op de website:
http://www.harderwijk.nl/leven/begraafplaatsen_291/

Bekijk meer grafstenen
Grafstenen Harderwijk

Begraafplaats Oostergaarde

De Oostergaarde is 1 van de 2 gemeentelijke begraafplaatsen in Harderwijk, deze begraafplaats kent ook veel oude grafstenen, tevens is hier een apart gedeelte met oorlogsgraven te vinden. Er is ook een specifiek gedeelte voor Rooms Katholieke en een gedeelte voor islamitische grafmonumenten.

De begraafplaats beschikt over een eigen aula, de begraafplaats zelf wordt gekenmerkt door z’n mooie oude bomen.

Meer informatie over deze begraafplaats kunt u vinden op de website van de gemeente:
http://www.harderwijk.nl/leven/begraafplaatsen_291/

Bekijk meer grafstenen
Grafstenen Harderwijk

Verschillende soorten grafmonumenten en grafstenen

Op onze pagina grafmonumenten hebben we de verschillende soorten grafstenen in verschillende duidelijke categorieën onderverdeeld.

Al deze grafmonumenten en grafstenen zijn uitermate geschikt voor de begraafplaats in Harderwijk!

Bekijk meer grafstenen

Voorbeelden in het echt zien?

Bent u momenteel aan het oriënteren voor een grafmonument op de begraafplaats in Harderwijk?
Onze internet site geeft al een goede en ruimte indruk van de mogelijkheden! Kijk voor een eerste indruk op de pagina over grafmonumenten en de vele verschillende voorbeelden in ons online fotoboek.

Wanneer u de verschillende grafstenen in het echt wilt zien bent u van harte welkom in onze toonzaal en tuinen in Voorthuizen, hier hebben we vele verschillende modellen en materialen, allemaal duidelijk voorzien van de bijbehorende prijs.
Vanuit Harderwijk zijn we zeer gemakkelijk (en snel) te bereiken! Onze toonzaal en tuinen zijn gelegen in Voorthuizen, net achter Putten (zie adres).
De afmetingen van de grafmonumenten en grafstenen welke wij laten zien zijn de precies diezelfde als op de begraafplaatsen in Harderwijk, dit komt de beeldvorming ten goede.
Wij zijn op de hoogte van de vergunningseisen die de gemeente hanteert om een grafmonument of grafsteen te mogen plaatsen, en kunnen u daarmee voorzien van het juiste advies.

Wij zijn op de hoogte van de vergunningseisen die de gemeente hanteert om een grafmonument of grafsteen te mogen plaatsen, en kunnen u daarmee voorzien van het juiste advies.

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten