Plaatsing van grafstenen in Bunschoten-Spakenburg

In een straal van 50 km rond Voorthuizen rekenen we geen extra transporttoeslag voor het plaatsen van grafstenen en grafmonumenten. Bunschoten-Spakenburg ligt in onze primaire regio, wij rekenen hier geen plaatsing of transportkosten.

Wij zijn hier regelmatig om een grafmonument te plaatsen. Wij kennen hier de weg goed en zijn bekend met de diverse begraafplaatsen. Onze adviseurs kunnen daarom ook goed meedenken over het juiste monument aldaar.

U bent ook binnen afzienbare tijd in Voorthuizen. U bent hier altijd welkom voor een vrijblijvende afspraak waar wij u graag adviseren. U kunt in alle rust onze uitgebreide toonzaal en onze inspiratie tuinen met vele voorbeelden van grafstenen en grafmonumenten bekijken.  Ons  adres vindt u hier.

Maak een afspraak

Verschillende soorten grafmonumenten en grafstenen in Bunschoten-Spakenburg

Wanneer u op zoek bent naar en mooi grafmonument, bent u bij ons helemaal goed. Veluwehof heeft een zeer uitgebreide collectie ruwe stenen, zwerfkeien, versteend hout maar ook diverse granieten monumenten. Wij zijn de specialisten op het gebied van natuursteen.

Natuurlijk is het mogelijk om al deze soorten grafstenen voor u te plaatsen op één van de begraafplaatsen in Bunschoten-Spakenburg.

Bekijk meer grafstenen

Grafsteen voorbeelden in het echt bekijken?

In onze gedenkhof met gedenktuin en toonzaal kunt u zich goed oriënteren. Vele mooie voorbeelden van grafmonumenten die wij kunnen maken. U kunt hier in alle rust rondlopen.

Wilt u vooraf aan het bezoek in Voorthuizen alvast online oriënteren?  Bekijk dan ons online fotoboek vindt u meer dan 500 voorbeelden van grafmonumenten die wij gemaakt hebben.

Of ga zelf aan de slag met ons online ontwerpprogramma. Met dit online programma kunt u zelf heel eenvoudig in 3 stappen het grafmonument samenstellen en daar dan ook nog eens 10% mee besparen.

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten