Zwerfkei als grafsteen

Wanneer u op zoekt bent voor uw dierbare voor een natuurlijke grafsteen, zou de zwerfkei een zeer geschikte mogelijkheid zijn. Zwerfkeien komen zo uit de natuur en zijn echt uniek. Door de jaren heen zijn ze gevormd. Een zwerfkei kan men ook vergelijken met de loop van een mensenleven. Ieder verhaal is bijzonder en uniek. En met uw wensen kunnen wij een heel persoonlijk en natuurlijk grafmonument creëren.

Veluwehof heeft al veel mooie monumenten mogen plaatsen door heel Nederland gemaakt van zwerfkeien. U kunt deze grafmonumenten bekijken en u laten inspireren.

De selectie van zwerfkeien

Door onze eigen unieke import van zwerfkeien vanuit Denemarken, hebben wij de grootste collectie geselecteerde zwerfkeien in Nederland. In de groeve maken wij zelf al een selectie. Hier kiezen wij voor de mooiste keien met kwaliteit. Niet iedere zwerfkei is geschikt als grafsteen. Daarom maken wij voor u de selectie van stenen die wij kunnen verwerken in een monument.

De vele mogelijkheden met zwerfkeien

Met zwerfkeien als grafmonument heeft u vele mogelijkheden om tot een mooi natuurlijk grafmonument te komen. De combinatie met andere stenen, de omranding en de bewerking maken het mogelijk tot iets unieks te maken. Lees hier meer over de vele mogelijkheden.

Daarnaast kunt u ook in ons online fotoboek de vele mogelijkheden van zwerfkeien als grafmonument bekijken. Hier ziet u van voorbeelden van monumenten die wij als Veluwehof hebben mogen plaatsen.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Voorthuizen, waar wij ook een zwerfkeien tuin hebben. Wij hebben minstens 150 zwerfkeien op voorraad.

Wilt u in Voorthuizen komen kijken, maak dan een afspraak met ons. Wij vertellen u graag meer over onze zwerfkeien.

De verwerking

Wilt u ook eens zien hoe wij zwerfkeien verwerken tot grafmonumenten?

Bekijk dan het filmpje hiernaast.

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten