Gedenkhof Veluwehof achtertuin

Diverse granieten grafmonumenten

In onze tuin kunt u vele voorbeelden van granieten grafmonumenten vinden. Graniet is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Iedere natuursteen is uniek met een eigen karakter.

Zwerfkeien gedenkhof Veluwehof

Een grote collectie zwerfkeien

Veluwehof heeft de grootste collectie Deense zwerfkeien van de Veluwe. In onze tuin is een speciaal gedeelte waar u onze collectie zwerfkeien kunt bekijken en een monument kunt samenstellen.

Gedenkhof Veluwehof voortuin

Materialen grafstenen

Een grafmonument kan gemaakt worden van diverse soorten materialen. In onze tuin kunt u deze verschillende soorten materialen bekijken, zoals versteend hout, diverse soorten graniet en zwerfkeien.

Wat is er te vinden in onze moderne gedenkhof?

In onze toonzaal vindt u veel verschillende grafstenen in diverse soorten en maten. Wij hebben veel unieke grafmonumenten om te bekijken en wij begrijpen heel goed dat oriënteren voor een passend monument tijd nodig heeft.

In onze toonzaal vindt u traditionele grafstenen, zwerfkeien, grafzerken, versteend hout en kindergrafstenen. Ook hebben wij veel grafaccessoires zoals bronzen en aluminium tekstplaatjes, letters, ornamenten, diverse soorten grind en een kleurenpalet van natuursteen. Dit zijn allemaal grafaccessoires die verwerkt kunnen worden op en bij de grafsteen. Hieronder ziet u een aantal accessoires die u kunt verwachten in onze toonzaal. U kunt alles geheel naar eigen wens combineren en zelf een passend monument samenstellen. Al onze grafmonumenten zijn voorzien van een prijs.

Vrijblijvende afspraak maken

Natuursteen toonzaal grafstenen

Natuursteen kleuren

Graniet natuursteen is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Van strak zwart tot warmere rood- en bruintinten. Allemaal met een eigen specifieke kleur en structuur. In onze toonzaal vindt u voorbeelden van de kleuren.

Bronzen letters toonzaal

Bronzen en aluminium belettering

Een grafsteen kan voorzien worden van een naam, data of een andere tekst naar wens. Dit kan doormiddel van bronzen of aluminium belettering. Wij hebben diverse soorten belettering.

Grafaccessoires toonzaal

Bronzen ornamenten

Om een grafsteen een persoonlijk tintje te geven, kunt u de grafsteen aankleden met bronzen ornamenten. Er zijn verschillende vormen zoals bloemen, dieren en muzieknoten.

Grafvulling toonzaal

Diverse soorten split en grind

Met split of grind kunt een grafmonument verder afmaken. Binnen de omranding heeft u de mogelijkheid om deze te vullen met split of grind. Beide varianten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en soorten.

Graflantaarns toonzaal

Diverse graflantaarns

In onze toonzaal kunt u ook diverse voorbeelden van lantaarns vinden. Er zijn veel verschillende varianten verkrijgbaar. Een lantaarn is erg mooi voor de donkere momenten.

Bronzen naamplaten grafstenen

Bronzen letterplaatjes

Op een bronzen letterplaat heeft u de mogelijkheid de naam van uw dierbare op een mooie manier te verwerken. Het plaatje kan verwerkt worden op een natuurstenen grafsteen.

onafhankelijke beoordeling door onze klanten op kiyoh:

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten