Nieuwe aanvulling voor onze premium selectie zwerfkeien

Van de week hebben we wederom een nieuwe aanvulling op onze zwerfkeien selectie binnen gekregen.
Wat onze selectie anders maakt dan ‘normaal’ is dat deze speciaal 1 voor 1 geselecteerd worden op geschiktheid als grafmonument.

Op dit moment hebben we meer dan 150 zwerfstenen op voorraad welke speciaal geselecteerd zijn als grafmonument.

Nieuwe selectie met zwerfkei grafstenen binnen gekregen
zwerfkeien tuin bij Veluwehof

Waarom kiezen voor zwerfkeien?

Een grafmonument is meer dan alleen een stuk steen met een naam erop. Het is een tastbare herinnering aan uw dierbare die hun leven en nalatenschap viert. Veel mensen zien in zwerfkeien een mooie en passende manier om een uitvaart te personaliseren. Waarom zou u kiezen voor zwerfkeien als grafsteen?

Uniek en authentiek: Geen twee zwerfkeien zijn hetzelfde. Elke steen heeft zijn eigen vorm, kleur en geschiedenis. Een zwerfkei geeft daardoor een unieke uitstraling die past bij de persoonlijkheid van uw dierbare.

Duurzaam en onderhoudsarm: Zwerfkeien zijn gemaakt om eeuwenlang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen weer, wind en andere invloeden van buitenaf. Ook hebben ze weinig onderhoud nodig, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele reparaties of vervangingen.

Groot en imposant: Een zwerfkei is vaak groter dan een standaard grafsteen. Hierdoor wordt het monument een echte blikvanger op de begraafplaats.

Onze collectie van zwerfkeien

Bij ons kunt u kiezen uit een groot assortiment zwerfkeien in verschillende vormen, maten en kleuren. Onze stenen zijn afkomstig uit heel Nederland en worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en esthetiek. De keuze van een zwerfkei is belangrijk. Daarom helpen wij u graag bij het maken van uw keuze en kunnen wij u adviseren over welke steen het beste bij uw dierbare past.

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Links | Sitemap | Grafstenen | Grafmonumenten | Zwerfkei grafsteen | Ruwe natuursteen grafmonumenten