Menu
title
 

Een terugblik op 2018

10 jan 2019, door Veluwehof in Algemeen
Afsluiten van 2018, een nieuw jaar begonnen.
Het jaar 2018 is inmiddels afgesloten en 2019 is gestart. Daarom kijken we nog even terug op het afgelopen jaar…

In 2018 hebben wij veel mensen kunnen helpen met onze diensten. Wij adviseren graag mensen in hun zoektocht naar het juiste monument. Ook dit jaar mochten wij weer vele persoonlijke grafmonumenten ontwerpen, vervaardigen en plaatsen door heel Nederland. Van velen ontvingen wij positieve beoordelingen en goede feedback waar wij weer wat mee kunnen in dit nieuwe jaar.

In deze terugblik op 2018 staan wij ook even stil bij een aantal van onze activiteiten en uitbreidingen. Zoals onze nieuwe zwerfkeien tuin, de nieuwe webwinkel met onderhoudsproducten, een nieuwe bus voor onze grafonderhoud werkzaamheden en onze nieuw vormgegeven brochure met maar liefst 32 pagina’s inspiratie op het gebied van grafmonumenten.
De uitbreiding van onze grafonderhoud service verdient eveneens een vermelding in deze terugblik 2018. Deze service hebben wij meer compleet gemaakt met onderhoud, renovatie en schoonmaakdiensten aan grafmonumenten.
Tot slot staan wij stil bij de diverse restauraties die wij hebben mogen uitvoeren. Niet alleen aan ‘bestaande’ gedenkstenen maar ook van diverse oorlogsmonumenten.

Met al deze werkzaamheden die wij in 2018 hebben mogen doen, maken het dat wij vol vertrouwen dit nieuwe jaar tegemoet gaan en wij onze klanten nog weer beter van dienst kunnen zijn.

2018-2019 Veluwehof
Brochure Veluwehof grafstenen

Onze nieuwe brochure met 32 pagina’s inspiratie en vele voorbeelden van grafmonumenten.

Zwerfkeien tuin Veluwehof Natuursteen

Onze nieuwe zwerfkeientuin met altijd minimaal 150 Deense zwerfkeien op voorraad.

Bus Veluwehof Natuursteen onderhoud

Een nieuwe bus voor alle onderhoud- en renovatiewerkzaamheden

pyramide_tijdens

Renovatie werkzaamheden aan oorlogsmonumenten.

Brochure onderhoud

Onze nieuwe brochure met onderhoudsadvies voor grafmonumenten.